Política de privadesa

Darrera actualització el 13-mar-2023
Data de vigència 13 de març de 2023

Aquesta Política de Privadesa descriu les polítiques de FUSTES PRAM, AV. MOLÍ DE LES MATEVES NAU 7 POL. IND. EL CROS , 08310 Argentona, (Barcelona), España, correu electrònic: pram@fustespram.com, telèfon: 937986170 sobre la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació que recopilem quan utilitza el nostre lloc web ( https://fustespram.com/) ("el Servei"). En accedir o utilitzar el Servei, vostè accepta la recopilació, ús i divulgació de la seva informació d'acord amb aquesta Política de privadesa. Si no doneu el vostre consentiment, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigència 180 dies després que la Política revisada es publiqui al Servei i el seu accés o ús continu del Servei després d'aquest temps constituirà la seva acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina.

Informació que recopilem:

Recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vostè:
Nom
Correu electrònic
Mòbil
Perfil de xarxes socials
Data de naixement
Direcció
Direcció de treball
Informació de pagament

COM RECOPILEM LA SEVA INFORMACIÓ:

Recopilem/rebem informació sobre vostè de la següent manera:
Quan un usuari completa el formulari de registre o envia informació personal
Interactua amb el lloc web
De fonts públiques

COM UTILITZEM LA SEVA INFORMACIÓ:

Farem servir la informació que recopilem sobre vostè per als següents propòsits:
Màrqueting/Promocional
Crear compte d'usuari
Testimonis
Recull de comentaris dels clients
Fer complir els termes i condicions
Processant el pagament
Informació d'administració
Publicitat dirigida
Gestionar comanda de client
Protecció del lloc
Comentaris d'usuari a usuari
Resolució de conflictes
Administrar compte d'usuari

Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el vostre consentiment i farem servir la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i després, només per als fins per als quals atorgueu el consentiment, llevat que se'ns sol·liciti el contrari per llei.

COM COMPARTIM LA SEVA INFORMACIÓ:

No transferirem la vostra informació personal a cap tercer sense sol·licitar el vostre consentiment, excepte en les circumstàncies limitades que es descriuen a continuació:
Servei d'anuncis
Patrocinadors
Agències de màrqueting
Entitats legals
Analítica
Serveis de recuperació de pagaments
Recull i procés de dades
Requerim que aquests tercers usin la informació personal que els transferim només per al propòsit per al qual va ser transferida i no la retinguin per més temps del necessari per complir amb aquest propòsit.

També podem divulgar la vostra informació personal per al següent: (1) per complir amb la llei, regulació, ordre judicial o un altre procés legal aplicable; (2) per fer complir els seus acords amb nosaltres, inclosa aquesta Política de privadesa; o (3) per respondre a reclams que el seu ús del Servei viola els drets de tercers. Si el Servei o la nostra empresa es fusionen o adquireixen amb una altra empresa, la vostra informació serà un dels actius que es transfereixen al nou propietari.

RETENCIÓ DE LA SEVA INFORMACIÓ:

Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 90 dies a 2 anys després que els usuaris cancel·lin els vostres comptes o durant el temps que la necessitem per complir els fins per als quals es va recopilar, com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que necessitem conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres/informes d'acord amb la llei aplicable o per altres raons legítimes, com ara el compliment dels drets legals, la prevenció del frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap de les quals ho identifica (directa o indirectament), es pot emmagatzemar indefinidament.

ELS TEUS DRETS:

Depenent de la llei que s'apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al processament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portem) la vostra informació personal informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat per processar les seves dades, el dret a presentar una queixa davant d'una autoritat legal i qualsevol altre dret que pugui ser rellevant segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure'ns a pram@fustespram.com. Respondrem la vostra sol·licitud d'acord amb la llei aplicable.

Podeu optar per no rebre comunicacions de màrqueting directe o l'elaboració de perfils que realitzem amb fins de màrqueting escrivint-nos a pram@fustespram.com.

Tingueu en compte que si no ens permet recopilar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar-la per a les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la informació.

COOKIES ETC

Per obtenir més informació sobre com fem servir aquests i les seves opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

SEGURETAT:

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, mal ús o alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, atesos els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar ni garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmeti i ho fa sota el propi risc.

ENLLAÇOS DE TERCERS I ÚS DE LA SEVA INFORMACIÓ:

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta Política de privadesa no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que operi qualsevol lloc web o servei al qual es pugui accedir a través d'un enllaç al Servei. Us recomanem encaridament que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques dels llocs o serveis de tercers.

OFICIAL DE QUEIXES / PROTECCIÓ DE DADES:

Si teniu alguna consulta o inquietud sobre el processament de la vostra informació que està disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes a FUSTES PRAM, AV. MOLÍ DE LES MATEVES NAU 7 POL. IND. EL CROS , 08310 Argentona, (Barcelona), España, correu electrònic: pram@fustespram.com. Abordarem les vostres inquietuds d'acord amb la llei aplicable.